Eristä, ja ilmasto kiittää

Hallitustenvälisen ilmastopaneeli IPCC:n lokakuisen raportin mukaan maapallon lämpötila on noussut noin asteella esiteollisesta ajasta, ja mikäli lämpeneminen jatkuu nykyistä vauhtia, 1,5 asteen raja ylitetään jo kuluvan vuosisadan puoliväliin mennessä. Rajan ylittämistä pidetään kohtalokkaana sekä ihmiskunnan että luonnon kannalta.

Pessimistisimpien arvioiden mukaan lämpötilan nousun rajoittaminen 1,5 asteeseen vaatisi niin radikaaleja toimenpiteitä, ettei se ole enää mahdollista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voitaisiin nostaa kädet ylös ja lakata toimimasta, päin vastoin – kaikki mitä tehtävissä on, täytyy tehdä. Tarvitaan siis todella nopeita päästövähennyksiä.

Kuinka tämä kaikki liittyy eristämiseen? Paljonkin. Lue lisää blogistamme:

https://eristettytotuus.fi/2019/03/04/erista-ja-ilmasto-kiittaa/